VHM Designs is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar inhouse ervaring in de schrijnwerkerij met een specialisatie in design meubelen en interieurinrichting. Onze schrijnwerkers/designers ontwerpen, creëren en plaatsen unieke, exclusieve design meubelen en binnenschrijnwerken, volledig in lijn met de inrichting van je huis of winkel... Steeds volgens onze 3 kernprincipes: natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, uniek en exclusief voor elke klant.

Meer dan design


Natuurlijk

Al onze houten design meubelen en binnenschrijnwerken zijn opgemaakt uit natuurlijke materialen en houtsoorten zoals massief eik, afzelia, teak, zebrano, melanine en laminaat. Op die manier garanderen we een warme en levendige uitstraling binnen je interieur of inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kwalitatief

De natuurlijke houtsoorten die we gebruiken stralen niet alleen een gezellige warmte uit. We kiezen ze uitdrukkelijk vanwege hun hoge kwaliteit, zodat jouw uniek designmeubel er niet alleen altijd goed zal uitzien maar ook lang zal meegaan!

Exclusief

Exclusiviteit staat bij ons gelijk aan uniciteit. Het volledige stuk is afgestemd op de smaak, uitstraling en het karakter van diegene die het in zijn woning of commerciële ruimte zal plaatsen. Dat kan, omdat je zelf mee beslist over de materialen, de vorm, de kleur, de afmetingen, enz.

Ontdek de warmte van hout, gecombineerd met uniek design

Leliestraat 1
1800 Vilvoorde
0488 82 27 84
info@vhmdesigns.com