VHM Designs is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar inhouse ervaring in de schrijnwerkerij met een specialisatie in interieurinrichting Onze schrijnwerkers ontwerpen, creëren en plaatsen unieke, exclusieve binnen- en buitenschrijnwerkgehelen, volledig in lijn met de inrichting van je huis of winkel... Steeds volgens onze 3 kernprincipes: natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, uniek en exclusief voor elke klant.
 

Meer dan design

 

Natuurlijk

Al onze houten schrijnwerkgehelen zijn opgemaakt uit natuurlijke materialen en houtsoorten zoals grenen, berk, beuk, eik, afzelia, aframosia, melamine, laminaat, MDF, ... Op die manier garanderen we een warme en levendige uitstraling binnen je interieur of inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kwalitatief

De natuurlijke houtsoorten die we gebruiken stralen niet alleen een gezellige warmte uit. We kiezen ze uitdrukkelijk vanwege hun hoge kwaliteit, zodat jouw uniek project er niet alleen altijd goed zal uitzien maar ook lang zal meegaan!

 

Exclusief

Exclusiviteit staat bij ons gelijk aan uniciteit. Het volledige stuk is afgestemd op de smaak, uitstraling en het karakter van diegene die het in zijn woning of commerciƫle ruimte zal plaatsen. Dat kan, omdat je zelf mee beslist over de materialen, de vorm, de kleur, de afmetingen, enz.

Ontdek de warmte van hout, gecombineerd met uniek design

VHM Designs BV
Baeckelmansstraat 131/006 2830 Tisselt

0488/822.784
info@vhmdesigns.com